Use of Production Practices and Sensory Attributes to Characterize Loire Valley Red Wines (2014) Thiollet-Scholtus, Marie Caillé, Soline Samson, Alain Lambert, Jean Jacques Morlat, Rene American Journal of Enology and Viticulture Vol. 65 Núm. 1 Pág. 50-58
- Número de citas: 1 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Modulation of Aroma and Sensory Properties of Prokupac Wines by a Bacillus-based Preparation Applied to Grapes Prior to Harvest Vol. 41 Núm. 2 Pág. 158-167 | 2020 | South african journal of enology and viticulture |
Malićanin, M.
Danilovic, Bojana
Cvetković, D.
Stamenković, Sandra
Nikolić, Nada
Lazić, Miodrag
Karabegović, Ivana
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 06-Oct-2024