Current issues in the understanding of consumer food choice (2002) Grunert, Klaus G. Trends in food science and technology. an official journal of the European Federation of Food Science and Technology ( EFFoST ) and the International Union of Food Science and Technology ( IUFoST ) Vol. 13 Núm. 8 Pág. 275-285
- Número de citas: 5 (20.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 4 GEOGRAFIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Consumers’ food safety perceptions in three Mediterranean countries Vol. 21 Núm. 4 Pág. 71-84 ARTICULO | 2022 | New medit |
Bouranta, Nancy
Psomas, Evangelos
Casolani, Nicola
Jaca García, M. Carmen
Liberatore, Lolita
|
Procedural Priorities of the Pork Loin Supply Chain Vol. 9 Núm. 1 Pág. 84-92 ARTICULO | 2014 | Journal of Technology Management & Innovation |
Dhein Dill, Matheus
Revillion, Jean Philippe Palma
Jardim Barcellos, Júlio Otávio
Dias, Eduardo Antunes
Mércio, Thomaz Zara
Oliveira, Tamara Esteves
|
Using sensory experiments to determine consumers' willingness to pay for traditional apple varieties Vol. 9 Núm. 2 Pág. 351-362 | 2011 | Spanish journal of agricultural research |
Dinis, I.
Simoes, O.
Moreira, J.
|
Fatores estratégicos explorados pelas empresas processadoras de lácteos para inserir-se no mercado de bebidas à base de soja Vol. 41 Núm. 6 Pág. 1108-1113 | 2011 | Ciencia rural |
Rosa, Nadir Paula da
Révillion, Jean Philippe Palma
|
How changes in consumer behaviour and retailing affect competence requirements for food producers and processors Núm. 11 Pág. 3-22 ARTICULO | 2006 | Economía agraria y recursos naturales |
Grunert, Klaus G.
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 06-Oct-2024