Yeast and bacterial modulation of wine aroma and flavour (2005) Henschke, Paul A. Bartowsky, Eveline Pretorius, Isak S. Swiegers, Jan H. Australian journal of grape and wine research Vol. 11 Núm. 2 Pág. 139-173

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Complete Genome Sequencing of Lactobacillus plantarum UNQLp 11 Isolated from a Patagonian Pinot Noir Wine Vol. 41 Núm. 2 Pág. 197-209
2020 South african journal of enology and viticulture
Iglesias, N.G. Brizuela, N.S. Tymczyszyn, E. Elizabeth Hollmann, A. Valdés La Hens, Danay Semorile, L.C. Bravo Ferrada, B.M.
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Additions of Glutathione or Specific Glutathione-rich Dry Inactivated Yeast Preparation (DYP) to Sauvignon blanc Must Vol. 38 Núm. 1 Pág. 18-28
2017 South african journal of enology and viticulture
Gabrielli, M. Aleixandre Tudó, José Luis Kilmartin, Paul A. Sieczkowski, Nathalie Du Toit, W. J.
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Synergistic effects of branched-chain amino acids and phenylalanine addition on major volatile compounds in wine during alcoholic fermentation Vol. 37 Núm. 2 Pág. 169-175
2016 South african journal of enology and viticulture
Wang, Y. Q. Ye, D. Q. Liu, P. T. Duan, L.L. Duan, Chang-Qing Yan, G. L.
Environmental stress and aroma production during wine fermentation
Environmental stress and aroma production during wine fermentation Vol. 35 Núm. 2 Pág. 168-177
2014 South african journal of enology and viticulture
Fairbairn, S. C. Smit, A. Y. Jacobson, D. Prior, B. A. Bauer, F. F.
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Efecto del tamaño de perla y de la concentración de alginato de sodio en la difusividad efectiva de los azúcares solubles y en la producción alcohólico a partir de mosto de uva (Vitisvinífera) variedad cardinal con biorreactor estático utilizando células Vol. 4 Núm. 2 Pág. 53-64 ARTICULO
2014 Agroindustrial Science
Sánchez González, Jesús A. Echeverría P., Carlos Bazán, Ghenghis Gabrielli González, Rodrigo González, Kevin Acosta Chinchayhuara, Damper Velásquez, Branny

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