Influence of nitrogen compounds in grapes on aroma compounds of wines (1997) Rapp, Adolf Versini, Giuseppe The composition of musts : influence on stuck fermentations.
- Número de citas: 2 (0.0% autocitas)
-
insert_chart_outlined Más Indicadores
Ámbito Citas ECONOMIA 2
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 2
Artículos citantes
| Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
|---|---|---|---|
| Additions of Glutathione or Specific Glutathione-rich Dry Inactivated Yeast Preparation (DYP) to Sauvignon blanc Must Vol. 38 Núm. 1 Pág. 18-28 | 2017 | South african journal of enology and viticulture |
Gabrielli, M.
Aleixandre Tudó, José Luis
Kilmartin, Paul A.
Sieczkowski, Nathalie
Du Toit, W. J.
|
| Environmental stress and aroma production during wine fermentation Vol. 35 Núm. 2 Pág. 168-177 | 2014 | South african journal of enology and viticulture |
Fairbairn, S. C.
Smit, A. Y.
Jacobson, D.
Prior, B. A.
Bauer, F. F.
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 09-Dec-2025
Ver en Dialnet