págs. 21-38
Alimentació i ascetisme a Europa occidental en el segle XII: el model cluniacenc
págs. 39-106
págs. 107-114
págs. 115-152
págs. 153-184
págs. 185-204
págs. 205-362
La traducción catalana medieval del Kitab al-Agdiya: (tratado de los alimentos) de Avenzoar
págs. 363-386
Dos models d'organització dels conreus d l'alt Urgell: Montferrer i Bescaran: una aproximació a l'espai agrari pirinenc i a la seva traducció en el règim alimentari
págs. 9-14
págs. 15-33
El gra de la sitja: l'autoconsum alimentari pagès al delta del Llobregat als segles XIV i XV
págs. 35-51
págs. 53-60
págs. 61-78
La construcció i explotació dels Molins del Rec Comtal al segle XIV: els Casals dits de Bonanant Sapera (1328-1386)
págs. 81-94
págs. 95-107
págs. 109-119
págs. 121-138
Blat, farina i pa en l'àmbit urbà: la vila de Granollers al segle XVI
págs. 139-148
págs. 149-166
La guardia de la huerta: instrumento ciudadano para el abestecimieto de Valencia en el siglo XIV
págs. 167-179
págs. 181-191
págs. 193-212
págs. 213-220
Aspectes de l'alimentació en un jaciment arqueològic subaquàtic: el derelicte culip VI
págs. 223-247
págs. 249-267
págs. 269-289
págs. 293-307
El peix a la taula de la princesa Mata d'Armanyac: els capritxos i gustos d'una infanta
págs. 309-328
La provisión de la mesa de Fernando I en 1413: alimento y jerarquía
págs. 329-346
págs. 347-356
La dieta dels membres d'un casal noble de mitjan segle XV: l'alimentació a casa de Sança Ximenis de Foix i de Cabrera i de Novalhas, senyora de la Vall d'Osor, a través dels seus llibres de comptes (1440-1443)
Jordi Andreu i Daufí, María Angela Serra i Torrent, Josep Canela i Farré
págs. 357-370
págs. 371-385
págs. 387-400
págs. 401-411
págs. 413-420
págs. 421-427
págs. 429-443
Apunts sobre l'alimentació monacal femenina al segle XIV: El monestir de Sant Daniel de Girona (1361-1362)
págs. 445-455
págs. 457-480
págs. 481-485
págs. 487-505
págs. 507-525
págs. 527-547
Pan, vino y companage: apuntes sobre la alimetación en la Baja Edad Media aragonesa
págs. 549-563
págs. 565-580
La alimentación organizada: cocinas medievales mallorquinas (s. XIV-XV)
págs. 581-611
El "mal any primer": alimentación de los pobres asistidos en la Pia Almoina de Barcelona: 1333-1334
págs. 613-623
págs. 627-632
págs. 633-639
págs. 641-653
págs. 655-664
"Sicut ritum est in terr aragonensis: comidas rituales y formas de solidaridad campesina en el siglo XI
págs. 665-691
págs. 693-710
Comedia y cortesía: los rituales alimenticios en la sociedad caballeresca de los siglos XIV y XV
págs. 711-728
págs. 729-742
Banquet, celebració i festa: consideracions sobre el paper dels àparts en el retaule medieval
págs. 743-754
El parament de la taula a la pintura gótica de retaules
Rosa Carretero Peña, Elisenda Casanova Querol, Maribel González i Llobet
págs. 755-782
El mensari a l'Art Medieval Català: consideracions sobre apectes lligats a l'alimentació
págs. 783-798
D'Aparellar de menjar: un altre receptari de cuina medieval en català
págs. 801-812
págs. 813-835
págs. 839-843
La cuina lul.liana: criteris dietètics i nivells socials
págs. 845-856
págs. 857-869
El nodriment d'Elisabet i Anna, parteres: observacions sobre un aspecte iconogràfic dels naixements de la Verge i el Baptista al Gòtic
págs. 871-884
págs. 885-906
págs. 909-920
Totes artificials laqueries...: Dietètica i moral en capítol del Terç del Crestià de Francesc Eiximenis
págs. 921-931
págs. 935-942
págs. 943-954
Menjar, beure i cuinar a al-Andalus: una nova lectura del Kitâb al-Tabîkh (primer terç del segle XIII)
págs. 955-970
págs. 971-988
págs. 989-999
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados