Periodo de publicación recogido
|
|
|
Why is Marlborough Sauvignon Blanc so distinctive?
D. G. Botting
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 470, 2003, págs. 18-19
Developmental variation in sensitivity of Vitis vinifera L. cv. Shiraz berries to soil water deficit
Robyn van Heeswijck, Christopher Ford, Peter B. Hoj, D. G. Botting, Peter R. Dry, L. Haselgrove, Patrick G. Iland
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 6, Nº 2, 2000, págs. 136-140
Canopy microclimate and berry composition: the effect of bunch exposure on the phenolic composition of Vitis vinifera L cv. Shiraz grape berries
Robyn van Heeswijck, Christopher Ford, Peter B. Hoj, D. G. Botting, L. Haselgrove, Peter R. Dry, Patrick G. Iland
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 6, Nº 2, 2000, págs. 141-149
Managing young vines and vineyards to achieve stable yield and quality
Di Davidson, D. G. Botting
Modern viticulture - meeting market specifications : proceedings ASVO viticulture seminar / coord. por Christopher Dundon, Richard Hamilton, Josep Lluís Barona, 2000, ISBN 0-646-38786-3, págs. 28-29
The glycosyl-glucose assay: its application to assessing grape composition
Richard Gawel, P. G. Lland, Bryan G. Coombe, Patrick J. Williams, D. G. Botting, Jeremy Giddings, Michael McCarthy
Proceedings of the Ninth Australian Wine Industry Technical Conference : Adelaide, South Australia, 16-19 july 1995, 1996, págs. 98-104
Richard Gawel, D. G. Botting, Peter R. Dry, Jeremy Giddings, Patrick G. Iland
Canopy management : proceedings of a seminar / coord. por Peter Hayes, 1995, ISBN 0-9587803-8-2, págs. 18-21
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados