Monostrain, multistrain and multispecies probiotics¿A comparison of functionality and efficacy
C.J.M. Koning, L. Mulder, F.M. Rombouts, H.M. Timmerman, A.C. Beynen
págs. 219-233
The `buttery¿ attribute of wine¿diacetyl¿desirability, spoilage and beyond
Paul A. Henschke, Eveline Bartowsky
págs. 235-252
Claudine Charpentier, M. Feuillat, A.M. Dos Santos
págs. 253-262
A RAPD-based survey of thermophilic bacilli in milk powders from different countries
Ron S. Ronimus, Hugh W. Morgan, Andreas Rückert
págs. 263-272
Ken-Ichi Kawasaki, Akira Taketo, Ken-Ichi Kodaira, Ken-ji Yokoi
págs. 273-279
págs. 281-288
Statistical evaluation of mathematical models for microbial growth
J. France, J. Dijkstra, S. López, M. Prieto, M.S. Dhanoa
págs. 289-300
Mehmet Karapinar, Ilkin Yucel Sengun
págs. 301-305
E. Ananta, Dietrich Knorr
págs. 307-313
págs. 315-316
págs. 317-328
págs. 329-331
págs. 333-334
págs. 335-338
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados