Bacteriocinogenic lactic acid bacteria associated with meat products.
María Teresa Aymerich Calvet, Marta Hugas Maurici, Josep Maria Monfort Bolívar
págs. 141-158
Armando Quintero Ramos, J. A. Jiménez, J. A. Meza Velázquez, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, A. Anzaldúa Morales, A.L. Sánchez De La Paz
págs. 159-167
págs. 169-178
págs. 179-187
Estructura del cotiledón de la semilla de almendra (Prunus amygdalus L.) cruda, remojada y tostada.
María Angeles Lluch Rodríguez, M.J. Pascual Albero, Isabel Pérez Munuera
págs. 189-197
The effect of Ethephon on the colour, compnsition and quality of mango (Mangifera indica, cv Kent).
Alma Rosa Centurión Yah, J.J. Argumedo, Enrique Sauri Duch, S.A. González Novelo, J.A. Tamayo Cortés
págs. 199-205
págs. 207-210
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