Alejandra M. Preciado-Saldaña, J Abraham Domínguez Avila, Jesús Fernando Ayala Zavala, Mónica A. Villegas Ochoa, Sonia G. Sáyago-Ayerdi, Abraham Wall Medrano, A.F. González Córdova, Gustavo A. González Aguilar
págs. 547-561
págs. 562-572
págs. 573-578
Effect of decontamination treatment on the quality of dehydrated thyme, coriander, and mustard
Natalia Ferriccioni, Ricardo Mateucci, Agustina Zangrando, Susana Santana, C. A. Campos
págs. 579-587
págs. 588-596
Effects of carrot incorporation and high hydrostatic pressure processing on fresh cheese: Antilisterial activity, carotenoid degradation, and sensory characteristics
Fabiola dos Santos Gouvea, Eduardo H.M. Walter, Elisa Helena da Rocha Ferreira, Julia Hauck Tiburski, Rosires Deliza, Ronoel Luiz de Oliveira Godoy, Amauri Rosenthal
págs. 597-607
págs. 608-617
págs. 618-629
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados