págs. 649-667
págs. 668-680
LJ German-Báez, Marco Valdez Flores, JV Félix Medina, Claudia Desireé Norzagaray Valenzuela, David Ulises Santos Ballardo, Cuauhtémoc Reyes Moreno, Luke Shelton, A. Valdez Ortiz
págs. 681-689
Products of chickpea processing as texture improvers in gluten-free bread
Libby G. Bird, Casey L. Pilkington, Agung Saputra, Luca Serventi
págs. 690-698
Sensory profile of sheep cheeses during a six-month storage period as evaluated by consumers: 699-707
Adriana Gámbaro, Lucía Maceiras, Florencia Erramouspe, Lucía Nógues, Nicolás Callejas Juárez, Ignacio Vieitez
págs. 699-707
págs. 708-715
Luis Calvo Adiego, J. Francisco Segura Plaza, Fidel Toldrá Vilardell, Mónica Flores, Ana I. Rodríguez, Clemente J. López Bote, Ana Isabel Rey Muñoz
págs. 716-728
págs. 729-738
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados