págs. 140-152
Grape seed proteins: a new fining agent for astringency reduction in red wine
Simone Vincenzi, C. Dinnella, Aldo Recchia, E. Monteleone, Diana Gazzola, Gabriella Pasini, Andrea Curioni
págs. 153-160
págs. 161-170
Gianni Zoccatelli, S. Zenoni, S. Savoi, S. Dal Santo, P. Tononi, V. Zandonà, A. Dal Cin, Valeria Guantieri, Mario Pezzotti, Giovanni B. Tornielli
págs. 171-179
págs. 180-188
Polymorphisms in VvPel associate with variation in berry texture and bunch size in the grapevine
Alba M. Vargas Osorio, M. C. Fajardo, J. Borrego, María Teresa de Andrés Domínguez, Javier Ibáñez Marcos
págs. 193-207
Genetic variability of berry size in the grapevine (Vitis vinifera L.)
C. Houel, M.L. Martin Magniette, S.D. Nicolas, Thierry Lacombe, Loïc Le Cunff, D. Franck, Laurent Torregrosa, Geneviève Conéjéro, Sandrine Lalet, Patrice This, Anne Françoise Adam Blondon
págs. 208-220
págs. 221-229
págs. 230-237
págs. 238-248
págs. 249-260
págs. 261-276
The long-term effect of Stolbur phytoplasma on grapevines in the Golan Heights Authors
Tirtza Zahavi, R. Sharon, G. Sapir, M. Mawassi, Mery Dafny Yelin, V. Naor
págs. 277-284
Leaf blade and petiole analysis for nutrient diagnosis in Vitis vinifera L. cv. Garnacha tinta
Ana Benito Bermejo, Izaskun Romero Laibarra, Natalia Domínguez Miguel, Enrique García-Escudero Domínguez, Ignacio Martín Rueda
págs. 285-298
Adalberto Villa, S. Gómez, X. Moncada, P. León, Antonio Ibacache, M. Rosas, Basilio Carrasco, Patricio Hinrichsen R., Andrés Zurita Silva
págs. 299-310
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados