págs. 197-202
págs. 203-211
págs. 212-218
págs. 219-225
págs. 226-233
págs. 234-243
Pilar Martínez i Viedma, Angel Sobrino López, N. Ben Omar, Hikmate Abriouel Ayani, Rosario Lucas López
págs. 244-249
págs. 250-257
Use of Lactobacillus strains to start cassava fermentations for Gari production
Melanie Huch, Alexander Hanak, Ingrid Specht, Carine M. Dortu, Philippe Thonart, Samuel Mbugua, Wilhelm H. Holzapfel, Christian Hertel, Charles M.P.A. Franz
págs. 258-267
págs. 268-273
págs. 274-287
págs. 288-296
págs. 297-303
Shreema Merchant-Patel, Patrick J. Blackall, Jillian Templeton, Erin P. Price, Jeanette K. Miflin, Flavia Huygens, Philip M. Giffard
págs. 304-308
págs. 309-316
págs. 317-324
págs. 325-328
Lucia Vannini, Francesca Patrignani, Luciana Lucci, Maurice Ndagijimana, Melania Vallicelli, Rosalba Lanciotti, Maria Elisabetta Guerzoni
págs. 329-335
págs. 336-341
Critical water activity for the preservation of Lactobacillus bulgaricus by vacuum drying
E. Elizabeth Tymczyszyn, Rosario Díaz, Andrea Pataro, Natalia Sandonato, A. Gómez Zavaglia, E. Anibal Disalvo
págs. 342-347
Potential application of high hydrostatic pressure to eliminate Escherichia coli O157: H7 on alfalfa sprouted seeds
págs. 348-353
Salina Parveen, Kumidini A. Hettiarachchi, John C. Bowers, Jessica L. Jones, Mark Tamplin, R. McKay, William Beatty, Kathy Brohawn, Ligia V. DaSilva, Angelo DePaola
págs. 354-361
págs. 362-370
págs. 371-377
págs. 378-384
págs. 385-389
Laura Navarro, Beatriz Rojo Bezares, Yolanda Sáenz Domínguez, Lorena Díez Aldama, Myriam Zarazaga Chamorro, Fernanda Ruiz Larrea, Carmen Torres Manrique
págs. 390-394
págs. 395-400
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados