Naresh Magan, Mariona Arroyo, David Aldred
págs. 223-231
Marco Beyer, Joseph-Alexander Verreet, Wafik S.M. Ragab
págs. 233-240
Evaluation of several culture media for production of patulin by Penicillium species
Judy A. Blackburn, Mary Ann Dombrink-Kurtzman
págs. 241-248
Fate of aflatoxins and fumonisins during the processing of maize into food products in Benin
K. Hell, P. Fandohan, M.J. Wingfield, D.J. Hounhouigan, W.F.O. Marasas, D. Zoumenou
págs. 249-259
Modelling the effect of ethanol on growth rate of food spoilage moulds
Philippe Dantigny, Maurice Bensoussan, Marcel Zwietering, Audrey Guilmart, Florentina Radoi
págs. 261-269
Santos García, Eduardo Sánchez, Norma Heredia
págs. 271-279
Alejandra Montesi, Isabel Goñi, Rafael Rotger Anglada, María José Pozuelo de Felipe, Raimundo García-Albiach, Concepción Pintado
págs. 281-289
L.J. Robertson, B. Gjerde, A. Fazil, J.D. Greig
págs. 291-300
Influence of sequential yeast mixtures on wine fermentation
J.M. Clemente-Jimenez, S. Martínez-Rodríguez, Lydia Mingorance-Cazorla, Francisco Javier las Heras Vázquez, Felipe Rodríguez Vico
págs. 301-308
M.B. Farnell, P.J. Ferro, C.L. Swaggerty, M.H. Kogut, V.K. Lowry, A. Bahl
págs. 309-318
Ilkin Yucel Sengun, Mehmet Karapinar
págs. 319-323
págs. 325-328
págs. 329-340
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados