Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Tecnologia de fluids alimentaris

La imagen de portada del libro no está disponible

Información General

  • Autores:
  • Editores: Edicions de la UPC, S.L.
  • Año de publicación: 2005
  • País: España
  • Idioma: catalán
  • ISBN: 84-8301-812-8
  • Texto completo no disponible (Saber más ...)

Otros catálogos

Descripción principal

  • Els objectius que es persegueixen en introduir l'estudiant d'enginyeria aplicada a les indústries alimentàries en les assignatures més vinculades amb la tecnologia del processament dels aliments són fonamentalment que conegui els processos de la indústria agroalimentària, els principis bàsics que els regeixen i els equips industrials que s'utilitzen més. La idea fonamental que ha guiat l'elaboració d'aquest llibre ha estat posar a disposició de l'alumnat els coneixements principals que cal adquirir per introduir-se en els ensenyaments relatius a les operacions unitàries en la indústria alimentària (capítol 1) i, més concretament, a la tecnologia dels fluids alimentaris (reologia, manipulació, transport i bombeig de fluids), fent èmfasi en els aspectes pràctics tant del mesurament de les propietats reològiques (capítol 3) com del bombeig (capítol 9). El pas per l'ESAB ha de permetre aprendre una forma de raonar i de plantejar problemes i les seves possibles solucions. Tant de bo que aquesta base serveixi per donar més eficàcia a les activitats i a la formació que els alumnes reben en les assignatures posteriors, relacionades amb les tecnologies més específiques dels diferents subsectors de la indústria alimentària.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno