InstitucionesPeriodo de publicación recogido
|
|
|
Effect of dissolved carbon dioxide on the sensory properties of still white and red wines
Richard Gawel, Alex Schulkin, Paul A. Smith, D. Espinase, Jacqui McRae
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 26, Nº 2, 2020, págs. 172-179
Carrageenans as heat stabilisers of white wine
S. Ratnayake, V.J. Stockdale, S. Grafton, P. Munro, Anthony L. Robinson, Wes Pearson, Jacqui McRae, A. Bacic
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 25, Nº 4, 2019, págs. 439-450
AWRI report: Getting proactive about protein
Jacqui McRae, Agnieszka Mierczynska Vasilev, Markus J. Herderich, Daniel L. Johnson
Wine and viticulture journal, ISSN 1838-6547, Nº. 2, 2019, págs. 33-34
Effect of white wine composition on protein haze potential
Jacqui McRae, Alex Schulkin, R.G. Dambergs, Paul A. Smith
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 24, Nº 4, 2018, págs. 498-503
Predicting protein haze formation in white wines
Jacqui McRae, V. Barricklow, K. F. Pocock, Paul A. Smith
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 24, Nº 4, 2018, págs. 504-511
Jacqui McRae, Agnieszka Mierczynska Vasilev, Alison Soden, Alice M. Barker, M. P. Day, Paul A. Smith
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 68, Nº 3, 2017, págs. 263-274
Seal the deal on pH, red wie colour and tannin during bottle ageing
Jacqui McRae, Paul A. Smith
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 601, 2014, págs. 51-54
Tannin: impacts and opportunities along the value chain
Paul A. Smith, Keren Bindon, Jacqui McRae, Stella Kassara, Daniel L. Johnson
Wine and viticulture journal, ISSN 1838-6547, Nº. 2, 2014
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados