Periodo de publicación recogido
|
|
|
Sensory attributes of Barossa Shiraz 2015 in response to warming and pruning date
Martin Moran, Paul R. Petrie
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 627, 2016, págs. 50-51
Yield of Shiraz in response to warming and late pruning
Victor O. Sadras, Martin Moran, Paul R. Petrie
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 605, 2014, págs. 38-39
Decompressing harvest and preserving wine style in warming climates
Victor O. Sadras, Paul R. Petrie, Martin Moran, Susan Bastian, Dennis K. Taylor
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 594, 2013, pág. 47
Warming enlarges stomata in Shiraz
Victor O. Sadras, Amelia Montoro Rodríguez, Martin Moran, P. Aphalo
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 584, 2012, pág. 41
Study explores warming effect on grapevine yield in the Barossa: Yield response to warming ranges from moderate reduction to large increase
Victor O. Sadras, Martin Moran
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 584, 2012, págs. 42-43
High temperature disrupts anthocyanin: sugar balance in reds
Victor O. Sadras, Martin Moran
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 578, 2012, págs. 30-31
Rodney Bubner, Martin Moran, Victor O. Sadras
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 560, 2010, págs. 41-44
Interaction between background temperature and heatwaves: fruit damage in four grapevine varieties in the Barossa Valley
Victor O. Sadras, Rodney Bubner, Martin Moran
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 556, 2010, págs. 22-24
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados