Periodo de publicación recogido
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Carla Cardoso, R. Mendes, P. Vaz-Pires, M. L. Nunes
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 17, Nº 2, 2011, págs. 155-166
C. Cardoso, R. Mendes, S. Pedro, P. Vaz-Pires, M. L. Nunes
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 16, Nº 1, 2010, págs. 31-42
Valentina Costa, Helena Maria Lourenço, Ivone Figueiredo, Lucília Carvalho, Humberto Lopes, Inês Farias, L. Pires, Cláudia Afonso, A. R. Vieira, M. L. Nunes, Leonel Serrano Gordo
Scientia Marina, ISSN 0214-8358, Vol. 73, Nº. Extra 2, 2009 (Ejemplar dedicado a: Stock structure and quality of black scabbardfish in the southern NE Atlantic), págs. 77-78
Leonel Serrano Gordo, Lucília Carvalho, Valentina Costa, Cristina Cruz, Jorge C. Eiras, Inês Farias, Ivone Figueiredo, Helena Maria Lourenço, Pedro Bordalo Machado, Ana Neves, M. L. Nunes, Sara Reis, Maria Joao Santos, Aurélia Saraiva, A. R. Vieira, Irineu Baptista
Scientia Marina, ISSN 0214-8358, Vol. 73, Nº. Extra 2, 2009 (Ejemplar dedicado a: Stock structure and quality of black scabbardfish in the southern NE Atlantic), págs. 89-101
Chemical composition and nutritional value of raw and cooked black scabbardfish (Aphanopus carbo)
Narcisa Bandarra, Irineu Baptista, M. L. Nunes
Scientia Marina, ISSN 0214-8358, Vol. 73, Nº. Extra 2, 2009 (Ejemplar dedicado a: Stock structure and quality of black scabbardfish in the southern NE Atlantic), págs. 105-113
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