Ayuda
Ir al contenido

Fostering the utilization of the Non-Saccharomyces yeastSaccharomycodes ludwigii UTAD17 as a co-adjuvant of fermentedbeverages through the exploration of comparative genomics data

    1. [1] Technical University Munich

      Technical University Munich

      Kreisfreie Stadt München, Alemania

    2. [2] Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro

      Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro

      Vila Real (São Pedro), Portugal

    3. [3] Universidade de Lisboa

      Universidade de Lisboa

      Socorro, Portugal

    4. [4] Department of Bioengineering, Instituto Superior Técnico, Universidade de Lisboa-Instituto Superior Técnico, Lisbon, Portugal
    5. [5] BioISI-Biosystems and Integrative Sciences Institute, Campo Grande, Lisbon,
  • Localización: Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences, 2018, pág. 27
  • Idioma: inglés
  • Enlaces

Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno