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Development of a natural ingredient from kiwi epicarp with potential application in the food industry

  • C. Caleja [1] ; M. Dias [1] ; C. Pereira [1] ; R.C. Calhelha [3] ; M. Kostic [3] ; M. Sokovic ; Débora Tavares ; I.J. Baraldi [2] ; L. Barros [1] ; I.C.F.R. Ferreira [1]
    1. [1] Instituto Politécnico de Bragança

      Instituto Politécnico de Bragança

      Bragança (Sé), Portugal

    2. [2] Universidade Tecnológica Federal do Paraná

      Universidade Tecnológica Federal do Paraná

      Brasil

    3. [3] Universidad de Belgrado
  • Localización: XXV Encontro Galego-Portugués de Química: 20 al 22 de noviembre de 2019, Edificio Cinc. Ciudad de la Cultura. Santiago de Compostela-Galicia (España). Libro de resúmenes / coord. por Cristina Díaz Barral, Manuel Rodríguez Méndez, 2019, ISBN 978-84-09-16320-5, pág. 51
  • Idioma: inglés
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