Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Experiments amb aliments per introduir la ciència a classes d’infantil i primària

    1. [1] Universitat de Barcelona

      Universitat de Barcelona

      Barcelona, España

  • Localización: TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, ISSN-e 1137-7976, Nº. 18, 2019, págs. 70-74
  • Idioma: catalán
  • Enlaces
  • Resumen
    • L’ús d’objectes i productes quotidians és una de les millors estratègies per motivar a aprendre la ciència. Els aliments i les seves propietats poden usar-se de formes molt creatives per a això. La preparació de pastissos i plats cuinats, o bé l’anàlisi creativa de les propietats de diferents aliments, són eines per aconseguir-ho. A l’article es presenta l’experiència de l’autor en l’ús dels aliments per a l’ensenyament de diferents aspectes de ciència a alumnes de primària. La motivació dels alumnes està assegurada des del primer moment


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno