Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Alimentació i nutrició al Vallès Occidental. Un segle i mig de canvis i permanències: 1787-1936

  • Autores: Xavier Cussó i Segura, Ramon Garrabou i Segura
  • Localización: Working Papers (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica), Nº. 5, 2012
  • Idioma: español
  • Enlaces
  • Resumen
    • En aquest treball s’analitzen els canvis que es produeixen en la dieta de la població de la comarca catalana del Vallès Occidental entre finals del segle XVIII i 1936, un període marcat per les grans transformacions econòmiques i socials que experimenta aquesta comarca amb el procés d’industrialització, d’urbanització, l’intens creixement demogràfic i la transformació de la seva agricultura. El resultat serà una millora i canvis importants en la composició de la dieta, que es poden emmarcar en el context de l’anomenada transició nutricional, i que acaben repercutint a llarg termini en un augment dels nivells de vida i de benestar de la població


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno