Número de publicaciones: 38 (23.7% citado)
Número de citas: 9 (0.0% autocitas)
keyboard_arrow_down Ver todos los ámbitos
Ámbito Citas
ECONOMÍA 6
Índice h: 1
Índice h5: 0
Promedio de citas últimos 10 años: 0.4
Promedio de citas últimos 5 años: 0.0

Citas por año de emisión

Anualidad Citas
2024 0
2023 1
2022 1
2021 2
2020 0
2019 1
2018 3
2017 0
2016 0
2015 0
2014 0
2013 0
2012 0
2011 0
2010 0
2009 0
2008 0
2007 1
2006 0
2005 0
2004 0
2003 0
2002 0
2001 0
2000 0
1999 0
1998 0
1997 0
1996 0
1995 0
1994 0
1993 0
1992 0
1991 0

Citas por año de publicación

Anualidad Publicaciones Citas
2018 3 2
2016 3 1
2005 0 1
2001 0 1
2000 0 2
1998 1 1
1991 1 1
1992 2 0
1993 0 0
1994 3 0
1995 4 0
1996 1 0
1997 0 0
1999 0 0
2002 1 0
2003 1 0
2004 2 0
2006 2 0
2007 0 0
2008 1 0
2009 0 0
2010 2 0
2011 3 0
2012 2 0
2013 2 0
2014 1 0
2015 1 0
2017 2 0
2019 0 0
2020 0 0
2021 0 0
2022 0 0
2023 0 0
2024 0 0

Citas por tipo de publicación

Publicaciones en Dialnet Citas
35 Artículo de revista 9
3 Capítulo de libro 0
0 Libro 0

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 6

Publicaciones más citadas

Anualidad Publicación Tipo Citas
2000 Proteolytic activity of yeast strains during grape juice fermentation
Artículo 1
2018 Evaluation of the Yeast Schizosaccharomyces japonicus for Use in Wine Production
Artículo ARTICULO 1
2001 Use of WL medium to profile native flora fermentations
Artículo 1
2018 Impact of Yeast Flocculation and Biofilm Formation on Yeast-Fungus Coadhesion in a Novel Immobilization System
Artículo ARTICULO 1
2005 A Review of the Effect of Winemaking Techniques on Phenolic Extraction in Red Wines
Artículo 1
1991 Biological Assay of Nitrogen Content of Grape Juice and Prediction of Sluggish Fermentations
Artículo ARTICULO 1
1998 Imbalance of pH and potassium concentration as a cause of stuck fermentations
Artículo 1
2000 Diagnosis and rectification of stuck and sluggish fermentations
Artículo 1
2016 Impact of the [GAR+] Prion on Fermentation and Bacterial Community Composition with Saccharomyces cerevisiae UCD932
Artículo ARTICULO 1

* Último cálculo de métricas Dialnet: 29-May-2024