Els grups operatius de l’AEI-AGRI a Catalunya: període 2015-2023
págs. 4-7
HIDROVINYA: eina per conèixer l’estat hídric de la vinya a través de les dades meteorològiques i edàfiques
pág. 9
BEEFCOMPOST: optimització del procés de compostatge de fems de boví d’engreix
pág. 10
pág. 11
págs. 12-13
págs. 14-15
VALACTICAT: projecte pilot per a la valorització del sèrum lacti en indústries alimentàries catalanes
págs. 16-17
Innovant amb vins aromatitzats, destil·lats i licors a les cooperatives vitivinícoles: una gran oportunitat per obrir i enfortir noves vetes de mercat
pág. 18
pág. 19
Innovació en planta ornamental: del conreu al client final amb tecnologia blockchain
pág. 20
pág. 21
PREDIVÍ: model de predicció de collita vitivinícola a través del big data
pág. 22
ALMON: claus per millorar el maneig de la moniliosi en ametller
pág. 23
pág. 24
AGRICOOP BIGDATA: processament intel·ligent de dades d’utilitat en els processos productius de les cooperatives
pág. 25
pág. 26
pág. 27
pág. 28
EMBOCHEESE: desenvolupament d’un nou concepte de formatge embotit i optimització del procés de maduració
págs. 29-30
pág. 31
págs. 32-33
POM-ZERO: producció de poma minimitzant l’ús de fitosanitaris químics
pág. 34
pág. 35
RODAPORK: selecció de Duroc per a un model productiu de carn de porc tradicional i diferenciada
pág. 36
MADURACIÓ: optimització del sistema de maduració de carn de boví, basat en la selecció de matèria primera més idònia i el monitoratge a temps real de les condicions de la cambra
pág. 37
págs. 38-39
pág. 40
pág. 41
págs. 42-43
WELBEEF: creació de pautes de maneig durant el presacrifici de vedells per millorar el benestar i reduir la incidència de DFD i petèquies
pág. 44
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados