Les interioritats de la flexibilització de les normes d’higiene per a l’elaboració d’aliments d’origen animal
Alba Piqué
págs. 7-8
David Torrelles, president del CCPAE: “A Espanya i a altres països tenim un problema: la convivència amb el sector convencional”
Alba Gros
págs. 9-11
Netegem i conservem les llavors de tomàquet
Xènia Torras
págs. 12-13
Mateo, el gautxo de la cabra catalana
Marta Torrent Santarita
págs. 14-15
El fonoll marí i la jonça o pa de pastor
Marc Talavera Roma, Lluís Borrell
págs. 16-19
La jonça (Cyperys sp.), biologia i mètodes de control
Josep María Llenes
págs. 20-23
Pastoralisme i ramaderia extensiva, un llegat que cal preservar
Sergi Nuss
págs. 24-27
La Lluna i l’olivera
Inna Herraiz Martínez
págs. 28-30
Pep Bòria: el cultiu ecològic de cereals sense rotacions ni aportacions d’adob
págs. 31-33
El Solsonès recupera la vinya en producció eco
Anna Pujol Navarro
págs. 34-35
La carn i la llet de bestiar alimentat amb herba tenen més fitonutrients promotors de la salut
Jaume Brustenga
págs. 36-37
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados
Coordinado por: