Performance of confined and grazing lambs fed diets with different mineral-concentrate supplements
Aderbal M. de A Silva, Leison Rocha Bezerra, Sara R. M. Rufino, José M. Pereira Filho, Juliana M. Freire, Divan S. da Silva, R. L. Oliveira, Geraldo F. V. Bayão
págs. 285-296
págs. 297-308
R.L. Edvan, M. S. de S. Carneiro, J.A. Magalhaes, Daiane R. Albuquerque, Mickson S. de M Silva, Leison Rocha Bezerra, R. L. Oliveira, Edson M. Santos
págs. 309-316
Genesis and identity of Chanco cheese (Chile 1750-1860): A contribution to studies on Appellations of Origin in Latin America
págs. 317-325
Characterization of cheese consumers in Santiago Province, Chile
Einar Vargas Bello Pérez, Claudio Aguilar, Paula M. Toro Mújica, Raúl R. Vera, Matías Cerda, Ignacio Briones
págs. 327-335
págs. 337-347
págs. 349-356
Influence of long-chain fatty acids on weight gain of Hylastinus obscurus (Coleoptera: Curculionidae)
Dayand Toledo, Leonardo Parra B., Ana Mutis T., Fernando Ortega, Emilio Hormazábal, Andrés Quiroz C.
págs. 357-364
págs. 365-374
Claudio Alister, Manuel Araya, Jose E. Morandé, Christian Volosky, Jorge Saavedra Torrico, Andrés Cordova, Marcelo Kogan
págs. 375-386
The importance of weeds as melliferous flora in central Chile
Lissette Grimau, Miguel Gómez, Rodrigo Figueroa, Rodrigo Pizarro Yáñez, Gabriel Nuñez, Gloria Montenegro
págs. 387-394
págs. 395-402
págs. 403-409
págs. 411-418
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados