D. A. Bender
págs. 7-9
págs. 10-15
págs. 16-20
J. A. Lopes-da-Silva, Susana M. Cardoso
págs. 21-32
Optimization of extraction of phenolic antioxidants from peanut skins
C. A. Guzman, V. Nepote, N. R. Grosso
págs. 33-38
B. Harte, C. Caner
págs. 39-46
Effects of drought stress and its sudden relief on free radical processes in barley
B. A. Goodman, A. C. Newton
págs. 47-53
Santiago García Martínez, A. Alonso, Juan José Ruiz Martínez
págs. 54-60
P. Giridhar, T. Rajasekaran, G. A. Ravishankar
págs. 61-64
págs. 65-72
C. P. d. Gachons
págs. 73-85
págs. 86-90
págs. 91-97
María Teresa Sumaya Martínez, A. Castillo-Morales
págs. 98-104
págs. 105-111
H. A. Collin, T. Crowther
págs. 112-120
C. P. Tan, M. Nakajima
págs. 121-126
J. Nielsen, G. Hyldig, D. Nielsen, H. H. Nielsen
págs. 127-134
págs. 135-140
A. Conchillo, Iciar Astiasarán Anchía, Diana Ansorena Artieda
págs. 141-146
J. Liu, Z. Zhang, Q. Zhu
págs. 147-153
E. Ostrowska, N. K. Gabler, S. J. Sterling
págs. 154-160
Analysis and characterization of aroma-active compounds of Schizandra chinensis (omija) leaves
C. H. Zheng
págs. 161-166
Carotenoids in different body components of Indian shrimps
N. M. Sachindra
págs. 167-172
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados