Periodo de publicación recogido
|
|
|
Desalcoholització i cins amb baix contingut alcohòlic
Redacció
ACE: revista d'enologia, ISSN 0212-842X, Vol. 24, Nº 80, 2007, pág. 4
Secrets de la fermentació malolàctica
Redacció
ACE: revista d'enologia, ISSN 0212-842X, Vol. 20, Nº 64, 2003, págs. 3-4
Redacció
ACE: revista d'enologia, ISSN 0212-842X, Vol. 20, Nº 64, 2003, págs. 24-25
Nous mercats en velles ampolles o l'adéu al vi de taula
Redacció
ACE: revista d'enologia, ISSN 0212-842X, Vol. 20, Nº 63, 2003, págs. 3-9
Pràctiques enològiques, de la correcció al disseny
Redacció
ACE: revista d'enologia, ISSN 0212-842X, Vol. 20, Nº 62, 2003, págs. 3-5
Redacció
ACE: revista d'enologia, ISSN 0212-842X, Vol. 20, Nº 62, 2003, pág. 22
XIX Assemblea General Ordinària de l'ACE
Redacció
ACE: revista d'enologia, ISSN 0212-842X, Vol. 20, Nº 62, 2003, págs. 23-25
Redacció
ACE: revista d'enologia, ISSN 0212-842X, Vol. 19, Nº 60, 2002, págs. 3-4
Reptes futurs en el cultiu de la vinya
Redacció
ACE: revista d'enologia, ISSN 0212-842X, Vol. 19, Nº 59, 2002, págs. 3-4
L'enginyeria enològica: una història de solucions a demanda
Redacció
ACE: revista d'enologia, ISSN 0212-842X, Vol. 19, Nº 58, 2002, págs. 3-7
Com sobreviure a l'R+D vitivinícola?
Redacció
ACE: revista d'enologia, ISSN 0212-842X, Vol. 18, Nº 57, 2001, págs. 3-5
Redacció
ACE: revista d'enologia, ISSN 0212-842X, Vol. 18, Nº 57, 2001, págs. 20-21
Redacció
ACE: revista d'enologia, ISSN 0212-842X, Vol. 18, Nº 56, 2001, págs. 3-5
ACE 2001: empenta al sector
Redacció
ACE: revista d'enologia, ISSN 0212-842X, Vol. 18, Nº 56, 2001, págs. 20-21
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados