Ressenyes
Giorgio, Vanessa (Université de Savoie)

Data: 1996-1997
Resum: Obra ressenyada: Odile REDON; Françoise SABBAN; Silvano SERVENTI, La Gastronomie au Moyen Age, 150 recettes de France et d'Italie. Rennes: Éditions Stock, 1991. Traducción en castellano: Delicias de la gastronomía medieval. Madrid: ediciones Anaya & Maria Muchnik, 1996.
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Francès
Document: Ressenya ; recerca ; Versió publicada
Publicat a: Medievalia, Núm. 13 (1996-1997) , p. 105-107, ISSN 2014-8410

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Medievalia/article/view/268900


3 p, 679.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Medievalia
Articles > Articles de recerca
Articles > Ressenyes

 Registre creat el 2017-02-07, darrera modificació el 2022-09-03



   Favorit i Compartir