Pinking in White Wines - A Review (2020) Nel, A. P. Du Toit, W. J. van Jaarsveld, F. P. South african journal of enology and viticulture Vol. 41 Núm. 2 Pág. 151-157
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Ámbito Citas ECONOMIA 2
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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Ascorbic Acid Derivatives in the Sauvignon Blanc Cultivar (Vitis vinifera L.) During Berry Development in the Wellington and Elgin Regions Vol. 42 Núm. 2 Pág. 184-192 | 2021 | South african journal of enology and viticulture |
Dalicuba, M.
Nel, A. P.
van Jaarsveld, F. P.
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Sensory Evaluation of Pinked Sauvignon Blanc Wines Vol. 42 Núm. 2 Pág. 175-183 | 2021 | South african journal of enology and viticulture |
Nel, A. P.
Du Toit, W. J.
van Jaarsveld, F. P.
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* Último cálculo de métricas Dialnet: 15-Sep-2024