Tannins and Anthocyanins: From Their Origin to Wine Analysis – A Review (2018) Nel, A. P. South african journal of enology and viticulture Vol. 39 Núm. 1 Pág. 1-20
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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New approaches for understanding the formation of mouthfeel properties in wines and grapes | 2022 | Universidad de La Rioja |
Ferrero del Teso, Sara
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Pinking in White Wines - A Review Vol. 41 Núm. 2 Pág. 151-157 | 2020 | South african journal of enology and viticulture |
Nel, A. P.
Du Toit, W. J.
van Jaarsveld, F. P.
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Colour Evaluation of Pinot Noir and Merlot Wines after Malolactic Fermentation Carried out by Oenococcus oeni and Lactobacillus plantarum Patagonian Native Strains Vol. 41 Núm. 2 Pág. 210-217 | 2020 | South african journal of enology and viticulture |
Olguin, N.
Delfederico, Lucrecia
Semorile, L.C.
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