Phenolic characterisation and antioxidant capacity of young wines made from different grape varieties grown in Helanshan Donglu wine zone (China) (2014) Ma, T.-T. Sun, X.-Y. Gao, G.-T. Wang, X.-Y. Liu, Y. X. Du, G. Zhan, J. C. South african journal of enology and viticulture Vol. 35 Núm. 2 Pág. 321-331
- Número de citas: 1 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Gentisic acid, salicylic acid, total phenolic content and cholinesterase inhibitory activities of red wines made from various grape varieties Vol. 40 Núm. 1 Pág. 1-12 | 2019 | South african journal of enology and viticulture |
Stój, A.
Szwajgier, D.
Baranowska-Wójcik, E.
Domagała, D.
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 15-Sep-2024