Effect of Torulaspora delbrueckii Yeast on the Anthocyanin and Flavanol Concentrations of Cabernet franc and Pinotage Wines (2015) Minnaar, P.P. Ntushelo, N. Ngqumba, Z. Van Breda, V. Jolly, N. P. South african journal of enology and viticulture Vol. 36 Núm. 1 Pág. 50-58
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Ámbito Citas ECONOMIA 2
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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Phenolic Compounds in Cork-Closed Bottle-Fermented Sparkling Wines Vol. 42 Núm. 1 Pág. 19-24 | 2021 | South african journal of enology and viticulture |
Minnaar, P.P.
Gerber, P.
Booyse, M.
Jolly, N. P.
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Characterisation of Non-Saccharomyces yeasts using different methodologies and evaluation of their compatibility with malolactic fermentation Vol. 38 Núm. 1 Pág. 46-63 | 2017 | South african journal of enology and viticulture |
du Plessis, H.W.
Du Toit, Maret
Hoff, J.W.
Hart, R.S.
Ndimba, B.K.
Jolly, N. P.
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* Último cálculo de métricas Dialnet: 15-Sep-2024