In vitro protein digestibility and mineral availability of green beans (Phaseolus vulgaris L) as influenced by variety and pod size (1998) Periago Gastón, María Jesús López Martínez, Ginés Martínez Graciá, María del Carmen Ortuño, Josefina Rincón, Francisco Ros Berruezo, Gaspar Francisco Journal of the science of food and agriculture Vol. 77 Núm. 3 Pág. 414-420

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 1

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Biochemical characterization of legume seeds as ingredients in animal feed
Biochemical characterization of legume seeds as ingredients in animal feed Vol. 14 Núm. 1 Pág. 16
2016 Spanish journal of agricultural research
Pedrosa, Mercedes M. Varela, Alejandro Guillamón Fernández, Eva Cabellos, B. Burbano Juana, Carmen Gómez Fernández, José Mercado de la Peña, Eduardo de Gómez Izquierdo, Emilio Cuadrado Hoyo, Carmen Múzquiz, Mercedes

* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Sep-2024