Extruded nixtamalized corn flour for making tortilla: the effect of xylanase on the depolymerization of ferulated arabinoxylans (2013) Platt Lucero, L.C. Ramírez Wong, Benjamín Carvajal Millán, E. Torres Chávez, Patricia Isabel Morales Rosas, I. López Mazón, S.L. Tapia Ayala, G.I. CyTA. Journal of food Vol. 11 Núm. 1 Pág. 84-89

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Artículo citante Anualidad Localización Autores
Impact of L-cysteine addition on nixtamalized corn dough
Impact of L-cysteine addition on nixtamalized corn dough Vol. 24 Núm. 1 Pág. 151-156
2022 Biotecnia
Torres Chávez, Patricia Isabel Chaidez Laguna, Leslie Denisse Ramírez Wong, Benjamín Márquez Ríos, Enrique Islas Rubio, Alma Rosa Carvajal-Millan, Elizabeth Juárez Onofre, Josué Elías

* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Sep-2024