Extruded nixtamalized corn flour for making tortilla: the effect of xylanase on the depolymerization of ferulated arabinoxylans (2013) Platt Lucero, L.C. Ramírez Wong, Benjamín Carvajal Millán, E. Torres Chávez, Patricia Isabel Morales Rosas, I. López Mazón, S.L. Tapia Ayala, G.I. CyTA. Journal of food Vol. 11 Núm. 1 Pág. 84-89
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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Impact of L-cysteine addition on nixtamalized corn dough Vol. 24 Núm. 1 Pág. 151-156 | 2022 | Biotecnia |
Torres Chávez, Patricia Isabel
Chaidez Laguna, Leslie Denisse
Ramírez Wong, Benjamín
Márquez Ríos, Enrique
Islas Rubio, Alma Rosa
Carvajal-Millan, Elizabeth
Juárez Onofre, Josué Elías
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* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Sep-2024