Recent developments in osmotic dehydration: methods to enhance mass transfer (2002) Knorr, D. Raghavarao, K.S.M.S. Rastogi, N.K. Niranjan, K. Trends in food science and technology. an official journal of the European Federation of Food Science and Technology ( EFFoST ) and the International Union of Food Science and Technology ( IUFoST ) Vol. 13 Núm. 2 Pág. 48-59
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Ámbito Citas ECONOMIA 4 GEOGRAFIA 2
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Artículos citantes
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Vegas Niño, Rodolfo Moises
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Influence of osmotic dehydration on bioactive compounds, antioxidant capacity, color and texture of fruits and vegetables Vol. 46 Núm. 10 Pág. 1714-1722 | 2016 | Ciencia rural |
Landim, Ana Paula Miguel
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Barbosa Junior, José Lucena
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Secado del tarwi (Lupinus mutabilis) por métodos combinados Vol. 3 Núm. 2 Pág. 155-165 ARTICULO | 2013 | Agroindustrial Science |
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Rosas-Mendoza, M. E.
Fernández-Muñoz, J. L.
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* Último cálculo de métricas Dialnet: 15-Sep-2024