The role and use of non-saccharomyces yeasts in wine production (2006) Pretorius, Isak S. Augustyn, O. P. H. Jolly, N. P. South african journal of enology and viticulture Vol. 27 Núm. 1 Pág. 15-39
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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Screening Non-Saccharomyces Yeasts as Low Ethanol Producing Starter Cultures Vol. 42 Núm. 1 Pág. 56-66 | 2021 | South african journal of enology and viticulture |
Mehlomakulu, N. N.
Hoff, J.W.
Erten, H.
Beukes, L.
Jolly, N. P.
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A Shotgun Metagenomic Sequencing Exploration of Cabernet Sauvignon Grape Must Reveals Yeast Hydrolytic Enzymes Vol. 42 Núm. 2 Pág. 213-223 | 2021 | South african journal of enology and viticulture |
Ghosh, S.
Divol, Benoit
Setati, M. E.
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Selección de levaduras no-Saccharomyces para la elaboración de vinos tintos de calidad | 2021 | Universidad de La Rioja |
Escribano Viana, Rocío
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Characterisation of Non-Saccharomyces yeasts using different methodologies and evaluation of their compatibility with malolactic fermentation Vol. 38 Núm. 1 Pág. 46-63 | 2017 | South african journal of enology and viticulture |
du Plessis, H.W.
Du Toit, Maret
Hoff, J.W.
Hart, R.S.
Ndimba, B.K.
Jolly, N. P.
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