The role and use of non-saccharomyces yeasts in wine production (2006) Pretorius, Isak S. Augustyn, O. P. H. Jolly, N. P. South african journal of enology and viticulture Vol. 27 Núm. 1 Pág. 15-39

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Artículo citante Anualidad Localización Autores
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Screening Non-Saccharomyces Yeasts as Low Ethanol Producing Starter Cultures Vol. 42 Núm. 1 Pág. 56-66
2021 South african journal of enology and viticulture
Mehlomakulu, N. N. Hoff, J.W. Erten, H. Beukes, L. Jolly, N. P.
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A Shotgun Metagenomic Sequencing Exploration of Cabernet Sauvignon Grape Must Reveals Yeast Hydrolytic Enzymes Vol. 42 Núm. 2 Pág. 213-223
2021 South african journal of enology and viticulture
Ghosh, S. Divol, Benoit Setati, M. E.
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2021 Universidad de La Rioja
Escribano Viana, Rocío
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Characterisation of Non-Saccharomyces yeasts using different methodologies and evaluation of their compatibility with malolactic fermentation Vol. 38 Núm. 1 Pág. 46-63
2017 South african journal of enology and viticulture
du Plessis, H.W. Du Toit, Maret Hoff, J.W. Hart, R.S. Ndimba, B.K. Jolly, N. P.

* Último cálculo de métricas Dialnet: 15-Sep-2024